Programarea sesiunii Sem I - 2021-2022

Licenta ZI , ID    -    anul I     -      anul II      anul III

Masterat      -     anul I     -      anul II

ANUNT ref. plata examene CREDITATE 2020 - 2021

Cerere de retragere de la studii - model

Cerere prelungirea scolaritatii - model

Cerere pt marirea notei - model

IN ATENTIA STUDENTILOR CREDITATI

1. Pentru FB, CIG si IE (licenta zi) - studentii creditati pot sustine examenul de BAZE DE DATE numai daca au nota de trecere la partea practica de laborator, obtinuta in acest an universitar. Cei care nu au sustinut laboratorul pe parcursul acestui semestru pot sa-l dea online in data de 14/06/2021, ora 16.00. Vor solicita introducerea pe platforma prin transmiterea unui email pe adresa camelia.s@unitbv.ro (dna lector dr. Camelia Mizgaciu) pana in data de 11/06/2021.

2. Studentii creditati de la masteratele PSMK, PCAG si SIIPA care au examene creditate la disciplinele de modelare si audit (prof.dr. Dorin Lixandroiu) vor prezenta in ziua examenului dosarul solicitat cu portofoliul de teme / probleme / studii de caz (in format tiparit).

3. Pentru MN si ECTS (licenta zi)  - studentii creditati pot sustine examenul de BAZE DE DATE numai daca au nota de trecere la partea practica de laborator, obtinuta in acest an universitar. Cei care nu au sustinut laboratorul pe parcursul acestui semestru sunt rugati sa ia legatura cu cadrul didactic de la laborator pentru obtinerea notei inainte de data planificata pt examenul scris.