Hai la UNITBV!


film

Metodele de predare sunt orientate pe activități practice, astfel că studenții beneficiază în permanență de stagii de internship la marile companii precum: BCR, BRD, Reiffeisen Bank, Schaeffler România, Continental, Europharma, Bilka Steel, Hotel Alpin, Ana Hotels etc. Tinerii au acces în permanență, în cadrul facultății, la soft-urile dedicate domeniului de studii (contabilitate, cercetări de marketing etc)
Studenții au posibilitatea să studieze timp de un semestru sau chiar un an întreg, în cadrul mobilităților Erasmus, la una dintre cele peste 90 de universități partenere din Europa, din țări precum: Italia, Finlanda, Germania, Spania, Franța etc.

dece1

SUSȚINEM PERFORMANȚA

Universitatea Transilvania din Brașov le oferă studenților 10 tipuri de burse. Studenții cu rezultate academice remarcabile și tinerii implicați în viața comunității primesc burse din partea Universității – „Bursa de excelență a Universității Transilvania din Brașov”, în valoare de 3.000 de lei și „Bursa internship student-campus”.

Sunt premiați și stimulați șefii de promoție ai liceelor care devin studenții noștri, sunt premiați șefii de promoție ai programelor noastre de licență, sunt susținuți și încurajați studenții cu dificultăți materiale și cu performanțe deosebite.

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențești – 13 cămine, însumând 4.200 de locuri de cazare (185 - 315 lei/lună). Fiecare complex dispune de o cantină-restaurant. Bazele sportive (teren de fotbal cu nocturnă, 4 săli de sport) sunt deschise în permanență studenților.

de ce2