Proiect ASMA

Dragi studenți,

Proiectul ASMA vă poate ajuta să dobândiți competențe importante pe piața muncii prin cursurile pe care vi le pune la dispoziție și premiile atractive care vă vor încuraja pe drumul spre succesul profesional:

Dezvoltarea și promovarea site-urilor web pentru antreprenori - Aici înveți cum să construiești o pagină web pentru viitoarea ta afacere.
Organizarea ideilor: Esența unui discurs convingător - Aici înveți cum să comunici ca un profesionist (oral și scris) cu clienții/colaboratorii/angajații/șefii/colegii tăi sau cu oricine altcineva.
Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri – nivel inițiere/intermediar - Aici înveți cum să digitalizezi și să automatizezi procesele unui companii având nevoie de foarte puțin cod. În plus, poți beneficia de un bonus de 25.000 euro în soft/student.
Introducere în antreprenoriat - curs clasic de antreprenoriat;
Accelerator de afaceri.
Pentru a afla mai multe detalii despre aceste programe și cum se derulează/ce premii sunt asociate fiecărei discipline, vă rog să accesați linkul următor:
https://asma.granturi.ubbcluj.ro/studenti/

Ultima sesiune de înscriere pentru acest proiect se derulează până în data de 25 Noiembrie 2021 (dată de finalizare a înscrierii online), astfel că dacă sunteți interesați de acest proiect vă rog să demarați înscrierea creându-vă un cont accesând linkul:

https://automatizamromania.ro/jobrouter/index.php?jr_instance_id=4&cmd=PublicStart&ps=b49fb8968c91c9fc62c7cf93fac3455a&username=Webuser&proiect=ASMA