Intrebari frecvente - Educatie fizica si sport in perioada STARII DE URGENTA

 Întrebări frecvente

La această secțiune încercăm să vă răspundem la cele mai frecvente întrebări.


1. Când se reiau cursurile?
Cursurile vor fi reluate în momentul în care autoritățile competente vor hotărî acest lucru. După părerea noastră, este indicat să avem încredere în deciziile acestora și să fim convinși că sunt adoptate pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă.
2. Cum se va face evaluarea?
În funcție de durata suspendării cursurilor și a perioadei de recuperări (eventuale modificări ale structurii anului universitar) vom elabora o procedură în acest sens. Până atunci, asigură-te că ești înscris în aplicație (platforma Intranet - Alege sport) și ține minte datele specifice sportului selectat: nume profesor, zi, oră, loc etc.
3. Activitatea pe platforma existentă se va contoriza ca număr de prezențe?
În cazul în care se vor relua cursurile în sistem față în față, nu.
Totuși, recomandăm ca temele teoretice și practice să fie asimilate, respectiv practicate în primul rând pentru a-ți menține o stare de sănătate optimă fizică și psihică.
4. Trebuie să fiu on-line în ziua și intervalul orar în care sunt înscrisă la Sport?
Nu.
5. Pot trimite un filmuleț cu activitatea mea sportivă din această perioadă?
Da, în curând vom realiza un concurs în această direcție. Trebuie să ne dai răgaz să ne organizăm cât se poate de bine. Vom stabili împreună detaliile concursului, noi punem la bătaie premiile și voia-bună!
6. Pentru ce este configurată videoconferința?
Resursa tip BigBlueButton este destinată exclusiv interacțiunii unui cadru didactic al Facultății de Educație fizică și sporturi montane cu studenții în vederea consilierii acestora cu privire la exersarea resurselor disponibile pe platforma E-learning.