ANUNT pentru studentii de la MASTER - anul II de studiu (2020-2021)

 

Studenții care în anul universitar 2020 – 2021 vor fi în anul II de studiu la masterat, vor completa dosarul de student, în perioada de 1 - 21 septembrie 2020 cu următoarele documente:

  • diploma de Bacalaureat – original (cei mai mulți o au deja la dosar)
  • diploma de licență – original si copie față/verso
  • suplimentul la diploma de licență – original si copie față/verso
  • copie de pe cartea de identitate (dacă s-a schimbat)

In cazul în care aceste documente nu se regasesc în dosarul studentului până în data de 22 septembrie a.c., studentul(a) NU poate primi nici un fel de bursă și NU poate trece pe loc bugetat în cazul în care ar îndeplini condițiile de medie si punctaj.

Diplomele de licență și suplimentele la diplomă - pentru promoția 2019 se pot ridica astfel:

  • Studentul scrie un e-mail la f-seaa@unitbv.ro sau sună la numarul de telefon 0268 419 304 pentru programare la Secretariatul facultății în vederea ridicării Suplimentului la diploma de licență.

(model e-mail : Subsemnatul ..... student in anul I, master ........ (SIIPA, REI etc) solicit programare la secretariat pt ridicarea suplimentului diplomei de licenta promotia 2019. Am absolvit programul de studii _______ (MK, ECTS, MN etc) cu ex de licenta in sesiunea _____________ (februarie 2019, iulie 2019 etc), forma de invatamant _______________ (ZI / ID).

  • Studentul suna la 0268 413 000, interior 154 (centrala Rectorat) și solicită programare pentru ridicarea diplomei de licență
  • Studentul scrie un e-mail la f-seaa@unitbv.ro sau suna la numarul de telefon 0268 419 304 pentru programare la Secretariatul facultății în vederea depunerii actelor de studii si a copiilor necesare la dosarul studentului.

Notă. Inainte sa predați actele de studii la Secretariat faceți copii si pentru dv. să le aveți acasă. Până la absolvire, actele de studii rămân la facultate.