Start înscrieri Academia de Asigurari (AdA) - editia a II-a

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare- Reasigurare din România anunța lansarea ediției a doua a proiectului de specializare pentru studenți "Academia de Asigurari".

Proiectul este deschis oricărui student al Universității, care dorește sa își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurarilor, prin interacțiunea cu specialiști din asigurari.

Mecanismul de înscriere:
cei interesați formează o echipa din 3 membri, isi aleg un lider si o denumire a echipei
se pregatesc CV-urile (format Europass) si un eseu Ce înseamnă pentru generatiile tinere un viitor sustenabil si cum credeți ca pot asigurările contribui la crearea lui? de 1 pagina si se trimit până pe 23 februarie la evenimente@isf.ro
vor fi selectați 30 studenți pentru a participa GRATUIT la acest program - 27 februarie
cei selectați participa la sesiuni de training (90 min fiecare) oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. 1-31 martie

După parcurgerea modulelor Academiei de Asigurari, fiecare echipa va realiza un studiu de caz pe care îl va susține în fața unei comisii. În data de 3 mai vor fi alese 3 echipe castigatoare - premiile constand in laptopuri, tablete si căști fără fir pentru fiecare membru al echipelor. Mai multe detalii regasiti aici.