Competitie de planuri de afaceri - Olimpiada Nationala a Economistilor in Formare (ONEF)

In acest an, faza nationala a competitiei de planuri de afaceri din cadrul Olimpiadei Nationale a Economistilor in Formare (ONEF) se va desfasura la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova, in perioada 7 – 9 decembrie 2023. Sustinerile/prezentarile vor avea loc pe 8 (vineri) si, daca este cazul, 9 decembrie 2023 (sambata).

Facultatile pot inscrie la faza nationala a competitiei de planuri de afaceri, pana pe 24 noiembrie 2023, cel mult 3 (trei) planuri de afaceri, care au fost selectionate in faza locala, in baza criteriilor de evaluare prevazute la art. 10 (1) din Regulament, insotite de atestate (model in attach) si raportul antiplagiat aferent fiecarui plan. Limitele maxime admise pentru coeficientii de similitudine sunt: 30% pentru coeficientul 1 (procentul din text cu toate fragmentele de minimum 5 cuvinte similare descoperite de sistem în alte documente) si 5% pentru coeficientul 2 (procentul din text cu toate fragmentele de minimum 25 cuvinte similare descoperite de sistem în alte documente). Planul poate avea mai multi studenti autori. La faza nationala a competitiei vor participa studentii autori ai planurilor de afaceri, fara sa fie insotiti de cadrele didactice care i-au indrumat in procesul de elaborare a acestora.

Profesori coordonatori FSEAA - UNITBV: prof. dr. Tiberiu Foris, lector dr. Dana Lupsa-Tataru, lector dr. Cristina Nicolau

Template Plan de afaceri ONEF2023

Regulament-ONEF-_-valabil-de-la-02.05.2023