Licență și Disertație

Repartizarea studenților pe cadre didactice îndrumatoare licență și disertație:      Dep. MIE     -     Dep. FCTE     -     Dep. MTSAI 

Programarea LICENTEI SI DISERTATIEI - februarie 2020

ANUNT pt licenta si disertatie IULIE 2020

ANUNT pt ridicarea adeverintelor de absolvent LICENȚĂ 2019

ANUNT pt ridicarea adeverintelor de absolvent MASTERAT

Nota de lichidare

Atentie! Data planificarii sustinerii lucrarii de licenta la programul de studiu BA a fost actualizata.

Lucrarile de licenta si disertatie vor fi scanate cu un soft pentru depistarea plagiatului (Turnitin). Acest soft este implementat in platforma de elearning (http://elearning.unitbv.ro) si este disponibil tuturor cadrelor didactice titulare dar si pentru unii studenti (selectati in functie de media finala a anului trecut). Pe platforma de elearning in partea stanga, la sectiunea Documentatie sunt disponibile tutoriale privind utilizarea acestui soft. Cadrele didactice si studentii care au licenta Turnitin pot efectua oricate scanari de documente.

Anunț pentru licență și disertație FEBRUARIE 2020

 Procedura de inscriere la LICENTA si DISERTATIE iulie 2020 - feb. 2021

 


Despre plagiat

În facultate vei scrie lucrări, vei redacta proiecte și vei da examene. Toate aceste texte vor reflecta nu numai nivelul tău de pregătire sau cunoștințele pe care ți le-ai însușit, ci și personalitatea ta și capacitatea de a comunica convingător și în propriile cuvinte ceea ce știi.

În toate aceste situații, trebuie să te asiguri că fiecare idee sau expresie care nu îți aparține este atribuită celui care a creat‑o.

Fie că este vorba despre un text deja publicat, ideile unui coleg sau ale unui profesor, un curs, un articol sau o carte, un rezumat de pe internet, însușirea muncii altei persoane, fără indicarea corespunzătoare a sursei, este considerată plagiat și este inacceptabilă la universitate, indiferent dacă o faci intenționat sau din neglijență. Obișnuiește-te să ții o evidență strictă a surselor tuturor ideilor și formulelor pe care le întâlnești și pe care vrei să le folosești în textele și lucrările tale. Astfel vei fi întotdeauna mândru de munca ta, de lucrurile pe care le-ai învățat și îți vei descoperi gândirea proprie. Facultatea te va încuraja și te va ajuta.