Licență și Disertație

Program consultatii licenta disertatie MTSAI

Programarea LICENTEI SI DISERTATIEI - februarie 2019

Repartizarea studenților pe cadre didactice îndrumatoare licență și disertație:      Dep. MIE     -     Dep. FCTE     -     Dep. MTSAI

Repartizarea pe cadre didactice a studenților care nu au depus cerere pentru alegerea temei de licență/disertație - dep. MTSAI

Anunt pt licenta si disertatie - februarie 2019 (actualizat 08.01.2019)

ANUNT pt ridicarea adeverintelor de absolvent LICENȚĂ 2018

ANUNT pt ridicarea adeverintelor de absolvent MASTERAT

Nota de lichidare

Anunț pentru licență și disertație IULIE 2019

  Procedura de înscriere la licență și disertație  iulie 2019 - feb. 2020

 

 


Despre plagiat

În facultate vei scrie lucrări, vei redacta proiecte și vei da examene. Toate aceste texte vor reflecta nu numai nivelul tău de pregătire sau cunoștințele pe care ți le-ai însușit, ci și personalitatea ta și capacitatea de a comunica convingător și în propriile cuvinte ceea ce știi.

În toate aceste situații, trebuie să te asiguri că fiecare idee sau expresie care nu îți aparține este atribuită celui care a creat‑o.

Fie că este vorba despre un text deja publicat, ideile unui coleg sau ale unui profesor, un curs, un articol sau o carte, un rezumat de pe internet, însușirea muncii altei persoane, fără indicarea corespunzătoare a sursei, este considerată plagiat și este inacceptabilă la universitate, indiferent dacă o faci intenționat sau din neglijență. Obișnuiește-te să ții o evidență strictă a surselor tuturor ideilor și formulelor pe care le întâlnești și pe care vrei să le folosești în textele și lucrările tale. Astfel vei fi întotdeauna mândru de munca ta, de lucrurile pe care le-ai învățat și îți vei descoperi gândirea proprie. Facultatea te va încuraja și te va ajuta.